Over ons

 

Legal Justice is een juridisch adviesbureau in Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor een betaalbaar en deskundig juridisch advies. Daarnaast kunnen wij als gemachtigde u vertegenwoordigen in een rechtszaak. Wij zijn gespecialiseerd in juridische procedures binnen het bestuursrecht, vreemdelingenrecht, consumentenrecht en arbeidsrecht. Wanneer u juridische hulp nodig heeft, wordt u snel geholpen. Bij Legal Justice betaalt u een voordelig uurtarief. Daarnaast is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken. Wij kunnen u nauwkeurig van tevoren vertellen wat de kosten van een procedure zal zijn zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Wij zijn van mening dat juridische bijstand helemaal niet duur hoeft te zijn. Het moet juist betaalbaar en toegankelijk zijn voor iedereen.

 

Voor deskundig en betaalbaar juridisch advies en gerechtelijke- en buitengerechtelijke procedures kunt u bij ons terecht. Indien Legal Justice met betrekking tot uw juridische vraag u niet kunt helpen dan verwijzen wij u altijd door naar een juridische professional die u wel kunt bijstaan.